Så fungerar det

Skapa ett konto

Registrera dig för ett gratis konto. Fyll i dina uppgifter, inklusive namn, e-post och lösenord. Verifiera din e-postadress för att aktivera ditt konto.

section1Image
section2Image

Slutför din profil

När du är inloggad, verifiera dig själv med BankID så att du kan använda till fullo. Genom att verifiera med BankID kan du visa intresse för bostadsannonser, skapa egna annonser och skicka meddelanden till andra användare. Detta ger en säker och effektiv interaktion på plattformen.

Annonsera ut din fastighet för uthyrning

Om du har en lägenhet eller fastighet tillgänglig för uthyrning, klicka på 'Annonsera fastighet' på din instrumentpanel. Fyll i nödvändiga uppgifter om fastigheten, inklusive plats, storlek, bekvämligheter och hyrespris. Ladda upp attraktiva bilder av fastigheten för att visa dess egenskaper. Granska och skicka in din annons för godkännande av vårt team.

section3Image
section4Image

Sök efter tillgängligt boende

Utforska våra annonser på Bästaboendet. Använd våra avancerade sökfilter för att förfina dina sökresultat. Klicka på en annons för att se mer information, inklusive bilder, beskrivning och kontaktinformation.

Visa intresse och kontakta annonsören

Om du hittar ett boende du är intresserad av, kontakta annonsören för att ställa eventuella frågor, ordna en visning eller begär ytterligare information.

section5Image
section6Image

Besök och inspektera boendet

Besök boendet, kontrollera om den uppfyller dina krav. Ställ eventuella frågor till annonsören om hyresvillkoren.

Skriv på kontraktet

När ni är överens är det dags att skriva på kontraktet. Ni kan använda Bästaboendets kontraktsmall helt gratis.

Kontrakt pdf
section7Image

Följ oss:

© Upphovsrätt 2023. All rättigheter reserverade ava BästaBoendet Stockholm AB.